Оливи з харчовим допуском H1, H2, H3: ціна в Україні і знижки

Оливи з харчовим допуском H1, H2, H3 – це біологічно безпечні матеріали, які застосовуються для обладнання в різних харчових, фармацевтичних та суміжних галузях. Харчові оливи та мастила є абсолютно нетоксичними і безпечними для життя людей. Вибрати надійну харчову оливу – значить захистити обладнання від швидкого зносу і корозії, а також захистити продукцію від попадання в неї частинок промислових речовин.


Ми продаємо оливи з допусками H1, H2, H3 в Україні оптом і в роздріб.

 

Щоб дізнатися наявність, ціну і придбати зі знижкою - телефонуйте:
+38 067 427-18-95
+38 050 748-30-18
+38 (0536) 74-30-89

Класифікація харчових олив і мастил H1, H2, H3 по NFS:


Компанія NSF International є головною незалежною організацією, що має акредитацію на проведення реєстрації мастильних матеріалів та інших засобів, які застосовуються в харчовому виробництві.
При реєстрації здійснюється перевірка відповідності продукції національним і міжнародним стандартам, які встановлені компаніями USDA, ANSI і OSHA. Продукція відповідає всім нормативам, допускається до продажу та експлуатації без обмежень.
Реєстрація мастильних матеріалів компанією NSF підтверджує, що в процесі їх виготовлення застосовувалися виключно ті речовини, які рекомендовані цією інстанцією. Вони відповідають всім вимогам, повністю фізіологічно безпечні і неодноразово проходили токсикологічні випробування.

Що означають допуски харчових олив NFS H1, H2, H3 – розшифровка

 

Основним критерієм вибору мастила є наявність особливого допуску. Правило допуску було створено міжнародної американською компанією NSF International. Завдяки їй кожен тип матеріалу повинен мати певний допуск.
Є більше 90 видів мастильних матеріалів з кодом «H» по класифікаційній системі NSF.


В Україні застосовуються три основних допуски:

 

  1. Категорія H1
  2. Категорія H2
  3. Категорія H3


1) Харчове мастило з допуском H1 використовують там, де може статися випадковий контакт з продукцією. При цьому не гарантується захист продуктів харчування від забруднення мастилом, тому вони повинні бути безпечними для здоров'я людини. До такої категорії можна віднести пластичні мастила для підшипників, ланцюгів і транспортерних стрічок. Їх найчастіше використовують у харчовій індустрії. За законом їх залишковий вміст в готової продукції повинно бути не більше 0,001%.


2) Харчова олива з допуском H2 – мастильні речовини, які не контактують з харчовою продукцією. Використовуються в хімічній та іншої промисловості. Ці речовини не повинні бути присутні на продукції. Але допуск говорить про відсутність мутагенних, тератогенних, канцерогенних речовин, неорганічних кислот і важких металів.


3) Харчова олива з допуском H3 – розчинні оливи. Зазвичай це харчові оливи, які використовуються в грилях, формах для консервів, різаках, дошках та інших матеріалах. Це матеріали, які контактують з харчовими продуктами.


Також існують підкатегорії допуску. Наприклад – категорія А7. До неї відносяться очисники металевих форм і матеріалів, засоби для полірування.
Допуск NSF приписується до кожної з перелічених категорій. Він свідчить про відсутність токсичних сполук.


Навіщо взагалі потрібні мастила з харчовим допуском?


Мастила зазвичай застосовуються при виготовленні продукції у вигляді пива, оливи, сиру, м'яса та ковбаси. Часто їх застосовують у бійнях, у компаніях з переробки риби або виробляє заморожені харчові продукти і кави. Також часто мастила використовуються для захисту:

  • Машин, виготовляють кондитерську продукцію;
  • Обгорткових, формувальних, розливних і пакувальних машин;
  • Пекарень, змішувачів і пресів;
  • Машин, що виготовляють молочні, хлібобулочні і макаронні вироби.
  • Машин, що випускають тютюн, какао, зерно, овочі та фрукти.
  • Фармацевтики і т. д.

 rozlyvnapoiv

Які властивості хороших харчових мастил?

 

  • Не мають якогось запаху та смаку;
  • Володіють високою термостійкістю;
  • Захищають від корозійних процесів, зношування і тертя;
  • Мають тривалий термін роботи;
  • Надають стійкість до навколишнього середовища;
  • Сумісні з будь-яким металом, лакофарбовим покриттям, еластомером і пластмасою.
  • Відповідають нормативної документації, яка забезпечує безпеку в харчовій індустрії.

 

Які функції виконують?

  • створюють захист від зношення і задирів
  • знижують коефіцієнт тертя в кілька сотень разів
  • відновлюють поверхню тертя
  • збільшують міжремонтний інтервал у кілька разів
  • захищають робочу поверхню від корозійних процесів
  • оберігають вузли від агресивного середовища
  • володіють водостійкими якостями
  • захищають поверхні від налипання матеріалу під час виробництва.

 

Харчові мастила яких виробників кращі?

 

Зараз є багато хороших мастильних матеріалів, але і серед них є кращі по співвідношенню ціна/якість.
Саме тому в Україні ми представляємо продукцію Ecolab і Matrix. Ці міжнародні компанії спеціалізуються на харчових оливах, мають кращу в своєму класі продукцію та багато відгуків задоволених покупців (зверніться до нас, щоб дізнатися більше).


Їхні харчові мастильні матеріали працюють в діапазоні температур від -40 до +1400 С, мають водостійкістю, гарантують довгу, безпечну і надійну роботу всього харчового обладнання.

Більше про оливи для харчової промисловості дивіться тут
Асортимент товарів дозволяє кожному купити мастило з харчовим допуском, багатоцільове пластичне мастило або термостійку ланцюгову оливу, що найкраще відповідає вимогам. При цьому її можна використовувати в редукторі, шестерних передач, тягах, прес-формах, інших приладах і пристроях. Також є харчова мастило для підшипників.
Фахівці, які застосовують матеріали з допуском NSF від Ecolab і Matrix, говорять про зниження інтенсивності зносу харчового обладнання. Це збільшує інтервали в міжсервісах і значно знижує виробничі витрати за собівартістю продуктів.

Хочете дізнатись детальніше і купити в Україні мастила з харчовим допуском H1, H2, H3 – звертайтеся:
+38 067 427-18-95
+38 050 748-30-18
+38 (0536) 74-30-89

P. S. Зателефонуйте зараз, скажіть що ви з сайту EcoGroup і отримаєте знижку ;-)

Заголовок Чому обирають нас?

РЕАЛЬНА ВИГОДА
РЕАЛЬНА ВИГОДА

Ми допомагаємо заробляти гроші. Наші клієнти економлять ~ 35% на мастильних матеріалах та супутніх послугах. Якісний продукт, вчасні поставки та чесна ціна — це лише вершина айсбергу

Експертиза
Експертиза

Наша спеціалізація та досвід дозволяють не лише підібрати оптимальний продукт, а й збільшити міжсервісні інтервали (завдяки аналізу відпрацьованих олив у сертифікованій лабораторії Лондона)

ПОРЯДНІСТЬ
ПОРЯДНІСТЬ

В житті може статися що завгодно, втім у договорах всього не передбачиш. Секретний інгредієнт Екогруп Україна — ставлення до клієнта як до партнера. Звертайтесь і переконайтесь!

Заголовок Вас може зацікавити

ЗаголовокЩо саме вам потрібно?

Напишіть, що шукаєте і ми радо надамо відповідь
(консультація безкоштовна і ні до чого вас не зобов’язує)