Оливи для харчової промисловості - продаж, підбір, безкоштовна консультація

Оливи для харчової промисловості - це мастильні матеріали, що відповідають допуску NSF: H1, H2, H3. Простіше – харчові оливи.

Ми продаємо оливи і мастила для харчової промисловості в Україні оптом і в роздріб.

 

Щоб дізнатися наявність, ціну харчових олив і купити зі знижкою - телефонуйте за номером (067) 427-18-95 (050) 748-30-18 (0536) 74-30-89 або натисніть кнопку "ЗАПИТАТИ"

Призначення харчових олив

Підприємства харчової промисловості повинні дотримуватися норм безпеки щодо застосування мастильних матеріалів в своєму обладнанні. Це забезпечує виключення проблем з контролюючими інстанціями і появи загрози здоров'ю споживачів. Для цього важливо правильно підібрати оливу з харчовим допуском, яка відповідає міжнародним стандартам безпеки. Це важливо не тільки для безпосереднього вживання продукції, але і при її продажу представникам харчової промисловості.

Допуски харчової оливи

Вибираючи харчові масла мастила, потрібно визначитися з допусками по їх використанню. Визначальним моментом є можливість контакту продукції з харчовими продуктами. У світовій практиці дотримуються стандартів американської організації NSF, система допусків якої змінила стандарт USDA, що використовувався раніше.

 

Допуски по NSF діляться на три групи:

  • H1 - допускається контакт з їжею;
  • H2 - допускається контакт з їжею, але його бажано уникнути;
  • H3 - розчинні оливні компоненти.

В процесі виробництва продуктів харчування використовується різне обладнання.  Для догляду за ними потрібні спеціальні оливи для харчової промисловості, що відповідає актуальним стандартам. До складу харчових мастил повинні входити спеціальні оливи, в основному синтетичні. допускається їх застосування при частковому або повноцінному контакті з продуктами харчування.

Асортимент матеріалів досить великий і вибирати їх необхідно в залежності від складу, призначення, консистенції, вартості та інших параметрів, що визначаються індивідуально.

 

Властивості харчових олив та мастил:

  • Стійкість до високих і низьких температур. Не втрачають своїх позитивних характеристик при зміні температури. 
  • Високі дезінфікуючі властивості. Мають здатність очищати деталі обладнання, не завдаючи шкоди продуктам.
  • Універсальність. Продукція може застосовуватись на різних вузлах і механізмах обладнання, задіяного в харчовій промисловості.
  • Мінімальна випаровуваність. Харчові оливи не виділяють шкідливих випарів при нагріванні.
  • Інертність по відношенню до продуктів. Вона є в мастил прямого контакту, що відповідають стандарту H1.
  • Довговічність. Мастильні речовини довго зберігають свою початкову густоту і в'язкість протягом тривалого терміну.

 

До складу продукції не повинні входити барвники, смоли і небезпечні для здоров'я речовини. Вона повинна забезпечувати хороший змащувальний ефект і не піддаватися негативним атмосферним та хімічних впливам. До складу матеріалів можна включати речовини, що перешкоджають появі корозії на деталях обладнання, але не викликають негативний вплив на споживача.

Продукцію, що відповідає усім вимогам і має всі необхідні властивості, можна застосовувати для змащування механізмів з можливим контактом з харчовими продуктами.

 

Види харчових олив

Оливи діляться на різні види не тільки відповідно до допусків по застосуванню. Існує класифікація матеріалів і за складом.

Виділяють натуральні і синтетичні харчові оливи, що відрізняються якістю і експлуатаційними властивостями. Їх вибір необхідно здійснювати в залежності від особливостей виробництва і призначення.

Синтетичні матеріали є аналогами органічних сполук. Їх найзручніше використовувати у промисловості, тому що вони зберігають свої властивості протягом тривалого терміну. Продукція найбільш зручна і довговічна завдяки високій стійкості до негативних впливів та можливості її використання в несприятливих умовах.

Натуральні речовини часто застосовуються в поєднанні із загущувачами. Вони можуть включати до свого складу спеціальні присадки, які забезпечують надання їм позитивних експлуатаційних властивостей.

В основному до них застосовується допуск H1, так як вони не утворюють сажу і не виділяють шкідливих для здоров'я людини речовин.

 

Мастильні речовини також класифікуються за основними властивостями: в'язкості і способу нанесення. З урахуванням цих параметрів виробники ділять склади для харчового виробництва на кілька видів:

 

  • Рідкі. До цієї категорії відносяться лише масла.
  • Плівкові і тверді. До них відносять склади з підвищеною в'язкістю.
  • Спрей. Змащувальні речовини випускаються у вигляді аерозолів. Приклад - DDO Спрей
  • Пасти. Мають густу консистенцію і високу в'язкість.

 

Перед вибором продукції потрібно визначити особливості механізмів, що потребують мастильних комплектуючих. Приймати рішення будете ви, однак підбір рекомендовано довірити професіоналам, щоб уникнути помилок і використання невідповідних за властивостями матеріалів.

 

Продаж мастил для харчової промисловості

 Ми пропонуємо оливи й мастила з різними допусками NSF.

pomol zerna

Вони використовуються для змащення:

  • обладнання, яке виконує подрібнення і помел зерна;
  • техніки для пивоваріння, включаючи рушійні елементи;
  • контейнерних стрічок і ланцюгів, які потребують застосування аерозолів;
  • побутової техніки, що застосовується для виготовлення харчових продуктів;
  • конвеєрів і харчових механізмів, використовуваних для транспортування харчової продукції
  • гідравлічних систем і компресорних установок тощо.

 

Ми спеціалізуємося на продажі олив для харчової продукції, зможемо допомогти в підборі і надати вигідну ціну. Доставляємо по Україні (опт і в роздріб).

Якщо потрібно купити надійний продукт, щоб уникнути проблем з контролюючими інстанціями і підвищити прибутковість бізнесу - звертайтеся!

(067) 427-18-95

(050) 748-30-18

(0536) 74-30-89

 

P.S. Зателефонуйте зараз, скажіть що ви з сайту EcoGroup і отримаєте знижку ;-)

Заголовок Чому обирають нас?

РЕАЛЬНА ВИГОДА
РЕАЛЬНА ВИГОДА

Ми допомагаємо заробляти гроші. Наші клієнти економлять ~ 35% на мастильних матеріалах та супутніх послугах. Якісний продукт, вчасні поставки та чесна ціна — це лише вершина айсбергу

Експертиза
Експертиза

Наша спеціалізація та досвід дозволяють не лише підібрати оптимальний продукт, а й збільшити міжсервісні інтервали (завдяки аналізу відпрацьованих олив у сертифікованій лабораторії Лондона)

ПОРЯДНІСТЬ
ПОРЯДНІСТЬ

В житті може статися що завгодно, втім у договорах всього не передбачиш. Секретний інгредієнт Екогруп Україна — ставлення до клієнта як до партнера. Звертайтесь і переконайтесь!

Заголовок Вас може зацікавити

ЗаголовокЩо саме вам потрібно?

Напишіть, що шукаєте і ми радо надамо відповідь
(консультація безкоштовна і ні до чого вас не зобов’язує)